De mal gust

La polémica que s’ha generat arrel de la sentència contra Contador s’ha vist maximitzada durant la darrera setmana degut a les bromes poc encertades del Canal Plus francès. Els “guinyols” lluny de fer un humor intel·ligent o fins i tot divertit han optat per la humiliació posant en dubte la integritat de diversos esportistes espanyols. Tant ha estat el rebombori, que la broma per poc es converteix en un  conflicte diplomàtic!

Tothom està tant enfadat i tant indignat amb els “de fora” i no obstant permetem que alguns diaris del nostre país publiquin barbaritats que poden ofendre la sensibilitat de moltes persones. El diari esportiu Marca, sense anar més lluny, publicava l’altre dia un reportatge recordant les Olimpíades del ’92, amb Pasqual Maragall al capdavant, i citava: “Con él hacemos memoria…hasta donde se pueda”. No és cap secret per a ningú, ja que ell mateix ho va fer públic fa uns anys, que Maragall pateix de mal d’Alzheimer. Cal doncs caure en aquest sensacionalisme barroer i irrespectuós? L’autora del reportatge, Olga Viza, ha volgut deixar clar que: “La frase no tenia cap ànim pejoratiu”. Potser amb ella li semblava una bona frase d’homenatge?

Sincerament, deixem de queixar-nos tant i comencem per arreglar el que tenim aqui, per exemple el cartell que la comunitat de Madrid ha presentat per a la seva candidatura a les Olimpíades del 2020. No tant sols és espantós sinó que ni tant sols s’ha respectat el disseny original del guanyador del concurs: Luis Peiret.

Disseny original

Disseny final

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s